Ecological safety of meat products
https://doi.org/10.18470/1992-1098-2009-4-122-124
Abstract
The level of toxicants was studied, and the biological value of sheep meat in the area of anthropogenic influence was checked up. The level of toxicants in meat depends straight on the age of animals.
About the Author
A. K. MikhailenkoRussian Federation
References
1. Воробьева, Л.А. Щелочность почв: показатели, структура, природа / Л.А. Воробьева // Почвоведение. 1993. - № 5. - С. 21-28.
2. Габович, Р.Д. Гигиенические основы охраны продуктов питания от вредных химических веществ / Р.Д. Габович, Л.С. Припутина. – Л., 1990. – 183 с.
3. Кашин, А.С. Экологическая экспертиза токсичных элементов в животноводческой продукции и контроль за их содержанием / А.С. Кашин, А.В. Оспищев. Красноярск, 2005. – 28 с.
Review
For citations:
Mikhailenko A.K. Ecological safety of meat products. South of Russia: ecology, development. 2009;4(4):122-124. (In Russ.) https://doi.org/10.18470/1992-1098-2009-4-122-124